Studenten kommer snart & ny mailadress

Jag har en ny mailadress för beställningar av kort , det är kortbygge@gmail.com du är Välkommen att sända mig ett mail om du vill beställa ett personligt kort och nu är det snart Student tider så varför inte beställa från mig.
Skriv ditt namn & telefon nummer också så jag kan kontakta dig.
Här är några STUDENT kort jag har gjort. MÅSTE köpa mig en kamera.Torsdag 29 April

Hej hej nu har jag lite tid att skriva här medans jag äter en frukost. Ja Jenny jag ber om ursäkt men nu kommer det lite att läsa. Först tackar jag Jenny & Patrik för all hjälp i Söndags och tack för maten nu väntar vi bara på alla papper så det är som att gå i väntans tider.
I Måndags åkte jag upp till Stockholm för att hjälpa Carro med lite innhandling på Martin Olsson & IKEA efter handling åkte vi hem till charmtrollet Lèon som var på ett toppen humör , det var ett tag sedan jag träffade honom så jag tyckte att han hade blivit så stor. Kom hem i Tisdags och var super trött men innan middag hade Danne bestämt sig för att såga ner Björken för han hade fått för sig att det var den som gjorde att vi inte hade någon bild på kanal 4:ra och jag kan ju säga att jag var inte glad att han skulle göra det eftersom Björken var STOR men han var så bestämt men jag ringde efter våran goa granne Uffe som kom upp och hjälpte oss. Inte fick vi någon bild bara för att han fällde trädet så jag ringde våran goa glada konsult Patrik och han fixade till det. Kan inte Tacka dig nog Patrik men nu har vi super bild så TACK TACK TACK. Inte för att jag hinner titta på tv:e längre och då skall ni veta att jag är en riktig tv:e apa men hela min vakna tid tillbringar jag i Hobby rummet för nu håller jag på att göra kort till Sagostigen och min vakna tid är från kl: 6.30 till 23.00 med lite raster i mellan.
På Måndag börjar jag på Sagostigen och jag ser verkligen fram i mot det.

 

Mitt charmtroll med sina fina gummistövlar.

Nu kommer bilderna på korten jag har gjort....ja det var lite vad som jag har gjort , nu skall jag sätta fart att göra några beställningskort.

Ha det bra /Nina

Nu händer det grejer......

Oj nu ni händer det lite grejer här på landet. Men det är inget jag kan dela med mig av ännu så ni får ha lite mer tålamod. Kan ju säga att jag har ett företag till som vill köpa mina kort och jag skall kontakta ett till som har hört talas om mina kort så vem vet kanske får jag ett till.

Ha en bra dag / Nina

Livet leker just nu......

I dag är det en toppen dag för alldeles nyss fick jag besked att jag får praktisera på Sagostigen JIPPI.
Så nu känns det otroligt skönt med livet. Kommer inte så mycket mer text just nu skall forsätta att göra mina kort så i dag skall jag börja göra 20 st Midsommarkort. Så vi hörs senare.

Kram på er & ha en bra dag .
Nina

Söndag & alla flyg är inställda...

Hej hej har fått bassning av en person att jag inte skriver så ofta. ja jag vet Jenny C att det var ett tag sedan.
Men jag har haft fullt upp med att göra mina kort och det har inte hänt så mycket mer.
Men en sak är ju detta askmoln som hopar sig över oss, har bekanta som åkte till Tahiland förra Tisdagen men nu får vi se om dom kan komma hem det datum som är bokat. En annan vän skulle i dag flyga till Mauritius med sin man men tyvärr så blev det inte så. Så nu börjar vi att oroa oss att vi inte kanske kommer i väg för att fira min födelsedag i Prag i slutet av Maj eller att vi inte kommer i väg till USA i slutet av Juli, men vi hoppas att detta skall avta.
Och nu har jag träffat en jobbcoach från Work Agent och vi skall träffas varje Torsdag i 3 månader ....ja du läste rätt... vet inte vad vi skall komma fram till som skall ta sådan tid ? men nu kanske det inte blir så för i Fredags var jag på Sagostigen. Ja men vad är det kanske ni undrar jo men gå in på www.sagostigen.se och läs. Så jag hoppas att AF beviljar praktikplats där jag trivdes både med stället och med Itte som äger stället, dom har ca 30.000 besökare per säsong och den är från 13/Maj till September.

Nu kommer det lite bilder på en del kort som jag har gjort i veckan.
Du vet att du kan beställa personliga eller bara kort av mig. , hör bara av dig.

Fasiken något är galet kommer inte åt min foton måste kontakta min konsult....

Vill bara tala om att jag gör ditt kort om du vill.....

Att få något personligt med favoritfärg, motiv, personens namn och datum kan vara jättekul att ge! Det kan vara till födelsedagen, bröllop, nyfödd, dop och till jul.

Jag hjälper dig jättegärna med att göra kort. Tänk på att det kan ta 2-3 dagar innan du har det då jag sänder det med posten.

Hör av dig om du vill beställa något ifrån mig!... Visa mer
kortanina@hotmail.com
Mvh Nina

Tar en liten paus.....

Tar mig en liten paus från Scrapbookingen. Tänkte lägga ut lite bilder på det jag har gjort( inte alla kort). För snart är pausen slut och skall då åter gå till mina kort.

Så fick jag min bäddsoffa & den är så bra att ha i arbetsrummet.

Ja det var ett litet utbud.
Snart är det helg & Danne fyller år på Söndag.

Kram på er alla som läser min blogg.


Påsk.....

Ja då är snart Påsken över. Vi var ju en sväng över till Tyskland och bodde i Burg i Puttgarden ett litet mysigt hotel på gå gatan. Men tyvärr så glömde vi att ta kort så det blev inga foton. Vi kom hem i går och var trötta.
I dag har vi alla varit hos Svärmor & Svärfar i Väsby på Påsk middag och för en gångs skull var vi samlade alla Sophia, Fabian, Carro & Petter. Vi åt & drack gott ( ja inte jag & Fabian vi körde) och vi hade det trevligt, vi planerade flyg resan till USA i sommar. Så nu har Fabian fått i uppgift att boka flygbiljetter. Sitter nu hemma i soffan famför brasan & myser.
Hotellet vi bodde på.


RSS 2.0