Torsdag & ligger i soffan

I dag fick jag nog att vara hemma så jag åkte upp till Stockholm och mina tjejer. Just nu ligger jag på Carro`s soffa för att sova. Har varit hos Jenny & Sakis på kvällen där vi åt middag, stoppa lilla Lèon i badkaret och sedan var det välling & sängen för hans del. Han har nu börjat på dagis och det går kanon bra. I morgon skall vi gå på Hovet för att se svärsonen Fabian spela hockey mot Hammarby det skall bli roligt. Sedan har jag ju en duktig svärson till Petter och han tävlar på Måndag i Sveriges unga kockar(tror jag det hette) så jag håller alla tummar på Måndag för att han skall nå till 1:a plats. Nä nu skall jag sova för i morgon är det upp gång 05.00.

Sov gott...

Det blir ingen.......

I dag är en otroligt vacker dag blåhimmel & sol, det var länge sedan man såg solen en heldag. Har bakat havreflan till Konditori Park och gjort ett Grattiskort(scraping)som jag skall skicka iväg i morgon till en vän som fyller i morgon. Har varit ute och gått i detta vackra väder. Vist är man trött på all denna snö men idag när jag tittar ut på all den orörda snö & solen lyser på den då är det så man får tårar i ögonen.
Det är ju så att min mor ligger på sjukhus och det ser inte så bra ut, för ca 5 år sedan fick hon bröstcanser och det har gått bra ända tills nu då dom har upptäckt canser i ljumsken som dom skall antingen strålbehandla eller operera, min syster pratade idag med läkaren så jag skall ringa henne senare i kväll.
Och jag vet inte vad som kommer hända med mig om jag någonsin kommer att få ett jobb just nu känns inte livet lika roligt, fick avslag på Banken om lån till Affären  så nu får jag se vad som händer. Hade verkligen varit något för mig .
Här kommer det lite vakra bilder som jag tog då jag var ute.  

Ha en bra kväll.......

Söndag , Sol & massor av SNÖ....

Ok nu räcker det , har inte sett så här mycket snö sedan !!!! Ja jag vet inte när kanske när jag var liten kommer inte ihåg. Danne & Jag var ute och skotta & vi skotta så vi kommer ut med bilarna i morgon. Danne skall ju jobba och vad jag skall göra vet jag inte ännu. Tog lite bilder ute som jag kommer att visa & gemföra med bilder som jag tog för 7-8 månader sedan.

 

Ja om ett par månader sitter man här igen :)Nä nu får det vara nog......

I dag har jag bara varit inne & Scrapbookat så det blev 3 nya kort, det tar lite tid att tänka ut hur jag vill göra. Sedan hamnar man bland alla andra Scrapbokking sidor på datan. Vi har inte kunnat vara ute i dag för det har snöat hela dagen så nu får detvara nog med snö, vill inte ha mera. Det är ett sådant bus väder att inte ens katten går ut.
I förrgår gjorde jag en Scrap Ideèr & Inspiration`s bok, där jag kan skriva upp & rita mina ideèr till kort som kommer i huvudet & skriva upp bra webbsidor. Jag var inne på en annan sida där jag fick syn på den tyckte det var en bra ideè. ja i kväll är det Melodifestivalen skall väll titta på det ett litet avbräck från OS.

Så här blev bokens framsida


KortenJa om det är något ni tycker om eller om ni vill beställa kontakta mig på kortanina@hotmail.com

Snö och åter snö & OS

Hejsan på dig. Det är inte klokt så mycket snö vi har, i början tyckte jag att det var vakert med en vit vinter för det är vi ju inte bortskämda med att ha men HALLÅ nu räcker det vill inte ha mer. Har nyss kommit in efter att ha varit ute och skottat fram bilen + skottat så att jag får ut den nä nu fasiken får det räcka. I natt låg jag i soffan för att se Herrarnas final i Konståkning(förstås) och måste säga Svenska Konståknings Förbundet skickade rätt killa tänk att Adrian är den första Nordbo som sätter en kvadruppel het otroligt och sedan slutar han på 15
:de plats herre gud man får titta så långt tillbaka som till ja jag vet inte när det senast hände. Men detta är stort i Sverige nu kommer nog antal åkare öka till klubbarna.
I går Scrapbookade jag hela dagen och gjorde lite annat. Våra vänner Jenny & Mats har blivit föräldrar till en liten tjej visserligen 4 veckor för tidigt men hon vägde 3040 så stora Grattis kramar och jag skall göra ett kort och skicka till dom.
Fredag och helg vad händer nja inget för Danne skall väll se på OS och jag Scrapbooka.
Ni undrar kanske hur det går med Tobaken ??? ja vi väntar på papper och vi har tagit hjälp att räkna lite Tack för det Jenny C. Åter kommer med bilder på det jag har skapat senare.

Grattis Adrian

Det är ju OS & Konståkning..

Ja men äntligen är det herrarna i natt och jag önskar Adrian all lycka till och håller tummarna.
Hoppas att han åker bra och går vidare .

 

Semmel dagen

Hej på er alla som går in och läser min blogg roligt tycker jag. Men jag skulle bli så glad om ni vill skriva en liten kommentar.Vad har då hänt i dag, inget speciellt utan jag har varit i kontakt med Banken & Mäklaren och jag blir inte klok på dom. Banken vill ha mer papper och mäklaren säger att allt är skickat och så mailar jag dom fram & tillbaka och så har det hållt på hela dagen. Men sedan så börja jag Scrapbooka och det blev 3 kort det tog visserligen länge att göra men det var lite tänkande på hur jag ville göra.Härligt med en semla..Alla Hjärtans Dag

Ja så är det Alla Hjärtans Dag och Sophia & Fabian har varit här i helgen. Det var så roligt att ha dom här för det var ett tag sedan sist. Vi fick rå om dom riktigt ordentligt. Här kommer det lite bilder på dom då dom " lekte i snön"


Vet inte om ni är intresserade av hur det går med Tobaksaffären ( får inga frågor om det på denna sida)men skriver i allafall för dom som kanske undrar. 
 Har varit på Banken i veckan som var så nu ligger bollen hos dom, så vi hoppas att vi får besked denna vecka. På Onsdag skall jag på kurs i Starta eget det skall bli intressant hoppas jag.

Jag vill ge min underbara man & barn detta på Alla Hjärtans Dag .

  


Det är mycket nu ....

Oj vilken rolig dag jag har haft, var hos Yvonne på Tobaks affären i dag. Och jag kände att det är detta jag skall syssla med för där träffar jag folk hela dagarna & det är sååååå roligt. Yvonne är jätte posetiv till att ha mig där och det känns som att hon vill sälja till mig. Hon har haft ca 10 st som har varit inne i affären och tittat och några som har lagt ett högre bud än vad hon har begärt men hon har tackat nej. Min magkänsla säger mig att detta är något att satsa på det tycker även  dom 2 personer jag har haft som har tittat på hennes siffror. Men nu är ju inte allt så enkelt men det skall kanske inte vara så enkelt häller, i morgon blir det att ringa Almia & Banken , Bolagsverket & Skatteverket m.m. Skall också komma på ett namn så vi har 3 förslag
1. Spel & Tobaks butiken i Malmköping
2. Danina Spel & Tobak i Malmköping
3. Björklund`s Spel & Tobak i Malmköping
Vilket tycker ni ??

Jo igår var jag på AF i Flen för att fråga ang Starta eget bidrag och jag var så irriterad för jag fick vänta i 2 tim 45 min för att fråga och till svar får man. Du skall först gå en Starta egen kurs sedan prata med Kenneth ( och vem fasiken är det ??) jo han fanns på AF i Katrineholm. Sedan skicka in papper. Dom är inte snabba av sig......

Nä nu väntar sängen så vi får se vad jag skriver i morgon.

Kram på er

 Detta är till min underbara gubbe.

Detta Hjärta är till mina underbara döttrar.

Lördag 6 Februari

I går var vi över hos våra tjära vänner Anneli & Micke och deras härliga pojkar Kalle & Gustav.
Vi skulle laga middag tillsamans så vi tog med oss alla varor och åkte till dom i Vårkulla.
Vi lagade Fisksoppa med musslor, räkor med safran mycket gott.Det blev även en massa gott att dricka.
Vi var hemma kl.01.00.
Här är deras underbara kök.
Mitt liv kanske kommer att ta en annan riktning snart.......

Hej på er (ni som läser) ja jag vet att det är ett tag sedan jag skrev. Ja jag har inte gjort så mycket denna vecka som har varit men mitt liv kanske kommer ett att ta en annan riktning , för jag har hittat en Tobaks affär som är till salu och ligger i Malmköping. Skall nu i veckan få papper på butiken och kontakta AF för att söka " Starta eget bidrag". Jag är ju dock inte ensam om detta för Danne blir ju en del i det hela så klart. Men jag känner att detta kan jag inte missa för jag vet ju inte när jag kommer att få ett jobb så varför inte starta ett själv. Första reaktionen från Carro & Sophia blev lite tvekan från dom , det kan jag förstå för jag kommer ju inte kunna träffa dom lika mycket som jag gör i dag, jag kommer ju få jobba 7 dagar/veckan men då jobbar jag åt mig själv.
Men ju mer dom har tänkt så har dom ändrat sig och jag känner att jag blir 50 i år och det gäller nu eller alldrig.
Ja jag kommer att skriva här hur det går men håll tummarna för att affären går i lås. Just nu är det bara Tobaksaffären som snurrar i huvudet & hur vi skall göra. Så här ser den ut på ut sidan.


Hej mina vänner

Ja det var väll ett tag sedan men jag har varit uppe i Stockholm ett par dagar . Sedan i Lördag`s földe Sophia med hem och kommer åka hem i morgon. Vi har Scarbookat i två dagar. Nu är jag igång och är det någon som är intresserad av att köpa så kontakta mig bara.
Här kommer det ett litet urval på vad jag/vi har gjort.


RSS 2.0