En underbar helg

Så här kommer det lite om helgen som varit.
Torsdag 27/5 kl:07.30 kom Micke & Anneli hämtade oss för att vi skulle till Arlanda och bege oss till Prag.
Landade vid 14-tiden och det var en skön värme. Åkte till vårat Hotel som låg 20 min från deras. Hotellet Ariston som vi bodde på var mycket bra. Sedan iväg till deras Hotell i stan och sedan gjorde vi Prag kvällen.

Så var det Fredag 28/5 och min födelsedag och den började med frukost sedan ner på stan och i dag skulle det tittas runt på G.a Staden och Charls Bro och andra saker. Men vi åt en mycket god lunch och senare ävem en god middag. Denna dagen var en av mina bästa födelsedagar och vi har haft en super trevlig och rolig dag.

Lördagen 29/5

Har en jävlans ont i fötterna efter gårdagens promenad, ner till staden och träffade Micke & Anneli för att äta lunch. Blev Pizza butiken på en liten bakgata och öl.
Sedan knallade vi igen ner mot centrum och det var otroligt mycket folk så vi satte oss på en bar för att titta på folk och beställde in en Jumbo Mojito för 6 personer och oj va vi fick dricka

Söndag 30/5

Hade en lugn och härlig morgon vi åt frukost, kan ju bara säga att inget går upp mot Svensk frukost. Sedan packade vi väskorna för i dag bär det hemmåt, man brukar säga Borta bra men hemma bäst och det stämmer.

Vi hade tur med vädret det var sol & blåhimmel alla dagaran och det små regna på nätterna. Bra mat och billig dricka kunde inte vara bättre och rese sällskapet var det bästa har inte skrattat så mycket som jag gjorde dessa dagar. Så nu har vi planerat att nästa resa går till Barcelona nästa Vår.

här kommer det lite bilder.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0