Oj ännu en vecka som har passerat..

Men oj vad veckorna går fort, förra Söndagen blev som vanligt slappar söndag så vi gjorde inte så mycket. Måndagen var vi i Flen och handla, Carolina och Petter tog en sväng till skogen och hittade  kantareller och jag blockade blåbär.
Tisdag gick vi upp vid 8-tiden vi körde petter till jobbet på Julita sedan gick vi i Katrineholm, vi fikade och tittade på gammla saker köpte ett par skor till mig och en jacka till Danne. Vid kl:16.00 åkte vi till Johan & Kristin och deras 2 barn ( Irma & Doglas) för att grilla.
Anneli & Micke plus deras 2 pojkar(Kalle & Gustav) kom också, ungarna badade vi snackade och sedan åt vi grillat. Vi var hemma vid 23.00 och det blev sängen. Onsdagen kom och jag bakade bullar, Danne fixade klart staketet och Carolina slappade hela dagen låg i soffan och med datan igång.
Torsdag i väg mot Stockholm vi skall lämna Carolina för att sedan åka till Carola & Lasse i Norrtälje skall sova över till i morgon. Vi kom till deras hästgård vid 14.00 och det var lite rörigt för dom på grund av att elekticen var där och han lyckades borra hål i en vatten ledning så det blev lite panik men det ordnade till sig. Dom har 5 st hundar , 2-3 hästar och en katt. Vi prata drack och åt grillat på kvällen så vi kom i säng vid ca:01.00 men somna runt 02.00.
Fredag upp vid 8-tiden frukost vid 9-tiden för att sedan åka vidare ut till Kapellskär och titta har inte varit där på ca 10 år. men allt så nästan ut som det gjorde då vi stog där, vi stog där i 13 år  och det var retså många som stog kvar så vi var där i över 2 timmar man skall snacka med alla. Hem till Sophia & Fabian för att det skulle sättas upp saker från IKEA på vägen plockade vi med oss Carolina. Sophia jobbade på Grönan i dag så när hon kom hem så gick vi alla på Malmgrenskan och åt middag. Sophia földe med oss hem och klockan var 22.30 då vi rullade in på tomten. Ja det var denna veckan nästa vecka är Danne`s sista sem vecka.

Här kommer det lite bilder från Norrtälje & KappelskärHär kommer bilder från egen odlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0