Sista September...

Ja då var denna arbets dag till ända och det har flytit på bra. Vi har så roligt tillsammans jag , Paul & Aik ( inte AIK ). Väl hemma så skall middag ätas men först skall Danne & Uffe lägga ut kräftburar för i dag är sista dagen för i år som vi får fiska. Och när jag går in på min blogg ser jag att min underbara dotter har varit inne och skrivit roligt tycker jag. Ja nu får vi elda när vi kommer hem och det är så mysigt med en sprakande brasa, och det märks för kvällarna blir kalla och jag har plockat in alla mina Pelagoner och några skall få över vintra hos mor min. I kväll är det premiär för Greys men tyvärr så bestämmer jag inte över komandon för det är fotboll på tv:en.
Så nu har jag bestämt att våran gästrum skall förvandlas till tv:e rum där jag kan se dom program jag vill se, skall skaffa en bäddsoffa , soffbord och en vägg tv:e, har ev en bäddsoffa på gång annars blir det att leta på blocket. Pratat med mina två underbara barn i dag funderar på att åka tiull dom på Fredag ...


090930 - Sophia som gästbloggar!


Kall morgon .......

Hej. Ja så har då Hösten kommit på allvar, i går natt regnade och blåste och det till och med haglade.
När jag gick upp klockan 05.00 så var det bara +2 grader ute och 17 grader inne så det blev att tända en brasa som sprakade så härligt. Under dagen blev det en fin & solig dag fast lite kallt och det var lika fint då jag kom hem. Det händer inte så mycket efter middagen , utan det blir att sitta och mysa framför TV:en med en sprakade brasa och lite tända ljus . Det märks på mina händer  att det blir kallare för dom börja bli nariga igen som dom var förra vintern ( fick då Psoriasis i handflatorna och på hälarna ) Sitter och läser om detta och läser att Hästmjölk skall vara bra på detta , detta finns i kapslar men kan bara köpas via netet och finns i Holland & Belgien. Men som tur har man en vän som har hästar får väll kontakta henne och höra om hon har lite häst mjölk. En g.a arbets kamrat från Transland( Stockholms Läns Landsting`s Bud firma) ringde och vi har nog inte pratat med varandra på 3 år, så det blev 1 timmes tjej snack om allt och g:a minnen.  Snart väntar sängen och det är en ny dag i morgon...
KRAM på er alla.


Sköna Söndag...// Skall sälja bilen....

Jaha så var denna helg till ända, kom nyss hem efter att ha kört Sophia till tågen i Flen.
Svärföräldrarna var också här i helgen , i lördags var vi inne i Malmköping och handla lite och på torget var det fullt av stånd för det var Bonde marknad och dom hade pumpa tävling ( se bilden ).Sedan hem och farmor gjorde en äppelpaj som vi tog till fikat och Anneli, Micke och deras pojkar kom förbi så det blev paj med vaniljsås och godis till små grabbarna. Senare på kvällen blev en lugn och skön kväll, det är synd om Sophia hjärtat hon var super försyld men det var skönt att få ha henne här i alla fall saknar Carolina så vi får väll se om hon kommer någon helg.
Söndag är ju slappa söndag och vi har verkligen slappat och bara mysit med varanndra. Nu snart skall Danne & jag äta middag sedan blir det tv:e resten av kvällen för att ladda innför morgondagen som är en ny jobbar vecka.
Ja vi skall sälja BETTAN är du intresserad så ring Danne 070-520 02 66

 Så var det Fredag igen....

Ja det är inte klokt var veckorna går fort, har redan jobbat i över 1 månad och jag stor trivs, denna vecka har jag fått beröm för mina olika sallader och det är roligt att få veta att dom går hem. Det har då inte hänt något spännande denna vecka utan det rullar på med upp klockan 04.50 och i säng före klockan 22.00.
I går kom äntligen Sophia till oss, hämtade henne vid Pendeltågs stationen i Södertälje så nu får vi ro om henne till på Söndag men tyvärr så skulle Fabian jobba så honom får vi ro om nästa gång.
Fredags mys framför TV.en och snart så kommer man väll nanna kudden.

Ha en bra helg önskar jag er alla.


Vilken härlig höst lördag

Ja det är en helt otroligt fin höst lördag, vaknade klockan 08.30 upp och satte på kaffe hurran och tv:en det var lite ruggit inne så jag tände en brasa. åt frukost vid 9-tiden och sedan lyssnade vi på melodikrysset sedan åkte jag på marknad. Marknaden var i Hälleforsnäs och det var mycket folk hittade inget speciellt .
I går på jobbet fick jag mycket beröm för sallads buffèn och det är roligt att dom säger det.
I kväll skall vi träffa Johan & Kristin ( Johan jobbar med Danne ) vi skall in till Eskilstuna och gå på Restaurang så vi får se om jag tar några bilder och lägger ut dom. Har varit ute hela dagen och ordnat med mina pellagoner för dom skall få över vintra hos mamma min.
Ha det bra.


Ny vecka......

Hej hej ..
I dag har man jobbat och stor trivs. Kommer inte skriva något i dag för det händer inget i kväll förutom att det är två nya serier som jag skall titta på. Är super trött i dag.
Ha en trevlig kväll.


Lördag 20090912

Hej hej så är det Lördag och fortfarande bra väder, i dag har jag och gubben varit inne i eskilstuna för att titta på bil men hittade ingen som jag ville ha så vi får forsätta leta.
I kväll har vi bjudit över våra grannar Håkan, Elsmarie, Uffe & Gunilla på Dannes fisk & musselsoppa.
I går när jag åkte till jobbet var det en otrolig dimma( se fotona) bävar lite för dessa mornar och vintern som kommer men jag hoppas att den g:a sägnen inte stämmer då man säger - att i år blir en kall vinter för att rönnbären är så röda..När jag kom hem i går så hade Danne varit ute och plockat svamp.

Tidiga mornar & tidiga kvällar

Hej. Ja jag vet att det snart är helg igen !!!! om kvällarna här hos oss så är det svart ute när klockan är 20.30 och jag & gubben sitter i soffan och gäspar och säger till varanndra -får vi gå och sova nu ??.
Jag går upp strax före klockan 05.00 för att åka hemmifrån klockan 05.45 för att vara på jobbet till 06.40 börjar jobba klockan 07.00. Så när vi har ätit och man hamnar i soffan så slappnar kroppen av och man nästan hamna i koma. I morse då jag gick upp var det bäck svart ute och det var +8 grader ute,  ja nu är det FREDAG snart och 2 dagar ledigt skall bli skönt. Men jag klagar inte tycker det är så roligt att äntligen få jobba igen , har ju varit befriad från arbete i 9 månader. I morgon skall vi ner till Uffe & Gunilla för att äta kräftor , Danne & Uffe la ut burarna i kväll så det vi får upp skall ätas . Och på Lördag skall vi till Eskilstuna för att titta på ny bil, våran g:a Bettan måste bytas ut mot något ungre som klarar av våra backar i vinter.
Pratade med Carolina på dagen och hon var barnvakt åt Lèon medans mamma Jenny var på MVC ja dom skall få ett barn till i April-Maj om allt går vägen och denna gång vill vi ha en tjej. Sophia & Fabian fick besök av Fabian mamma & pappa så vi han inte prata så mycket. Ja vi saknar våra ungar men vi pratar i telefon med varanndra varje dag.

Hej då på er och ha en treclig kväll.

Redan Söndag

Jaha så är det redan Söndag inte klokt vad tiden rinner iväg och i morgon är en ny dag och arbets vecka.
Ja vad har hänt den gångna veckan ? jo var ju uppe i Stockholm i Tisdag`s då Carolina fyllde 26 år , resten av veckan hände inget,  men i går ( lördag ) kom en kär gammal ungdoms kamrat med man till oss och till lika min chef ( marjo & Bernt ) vi hade det väldigt trevligt vi satt du hela kvällen förutom då vi åt mussel & fisk soppa och senare på kvällen ny fångade kräftor. Fasen vad gott det är tänk att man har blivit så bortskämd med Svenska så man kan inte tänka sig äta något annat.
I går på morgonen var vi inne i Strängnäs för att titta på bil och jag hittade den jag vill ha en Suzuki SX4 så nu gäller det att "lilla Bettan " blir såld.
I dag Söndag har vi inte gjort någon ting utan bara Söndag`s slappat.
Ja vi får väll se hur morgon dagen blir.

Kram på er.

P.s saknar mina små gull ugnarSOV GOTT

För 26 år sedan blev vi föräldrar för 1:a gången....Kalas..och små blir stora :)

Ja det är inte klokt vad tiden går fort, i går för 26 år sedan blev Danne & Jag föräldrar för första gången . För den 1/9 1983 föddes Carolina så det var hennes födelsedag i dag (Tisdag). Ja jag var 23 år och Danne 24år då vi blev föräldrar.

Översta bilden är på mig sommaren 1983 och väntade Carolina som synäs. nästa bild är Carolina några timmar gammal och sista korten är på hennes 1 årsdag.

Kalas för Carolina.

Vi lagade Tacos till middag och sedan blev det prinsesstårta.Sedan kom  Nathali , Ciss, Sophia,
Fabian, Sakis och Jenny men också Leon.  Cissi var den som gick sist hon gick  runt 22.30, Carro & Jag la oss på soffan för att se på TV:e  var av att jag somna. Carolina tyckte födelsedagen blev så bra fast inte Petter kunde vara med .Ja nu börjar damerna bli stora, dom översta bilderna är när dom är små och dom undre är  på dom nu .
RSS 2.0