Lite blandade bilder..

Bilder på Danne, Lèon och mig


Våra kära ungar


Allhelgonahelgen och tända ljus

Vaknade tidigt kan inte sova för jag somnade redan vid 21-tiden i går fast det var Fredag var så trött. Sedan vi gick över till vintertid så vaknar jag tidigt det är som om kroppen säger till att nu har jag sovit klart helt otroligt.
I gick upp satte på kaffe hurran och plockade lite medans Danne & Nova sover vidare, i dag skall vi börja med våra fönster skall byta ut alla i huset så vi behåller värmen inne. Våra fönster som sitter i nu är bara 2 glas och vi skall ha 3 glas, vi beställde dom i Juni och fick dom nu 4 månader senare det har varit ett krångel med leverantören och det är inte häller klokt. I dag kommer även Svärmor och skall sova över skall bli roligt för det är ett tag sedan vi träffades. I dag är ju en dag då man skall besöka sina nära & kära som har gått bort och tända ljus på gravarna så jag skall åka in på Dunkers kyrka och tända ljus för Pappa, Svärfar, Mormor & Morfar.
I veckan har det inte hänt något speciellt utan man har jobbat & sovit & ätit sedan sovit & jobbat.
Ute är det frost och vi har 0.3 på termometen & inne sprakar brasan i morgon blir det  att byta till vinterdäck i morgon. Nu saknar jag bara att få ha mina ungar här men får väll åka till dom efter jobbet och sova över så jag får gosa med dom. Länge sedan jag träffade plast barnbarnet också men snart så är det 1 års kalas så jag måte titta efter pressent , har visserligen en redan men det räcker inte.

Ha en trevlig Allhelognahelg  på er.


Denna bild är så härlig tycker jag ....

Nu har man ställt om till Vintertid

I går var vi hos Carola & Lasse i Norrtälje där var också Jenny & Mats, Lena & Robban och deras son Kalle. Det var så roligt att vi äntligen kunde träffas det var så länge sedan och Jenny & Mats väntar barn den skall komma i Mars och det är så roligt. Vi åt 3 rätters och drack gott sedan satt vi och prata långt in på små timmarna innan vi gick och la oss, man har ju så mycket att prata om och tiden bara rinner i väg. Jag kunde ju inte somna så fort fast jag var trött utan låg och såg en DVD på datan men Danne hade inga problem han somna snabbt. Ja och man skulle ju ställa tiden 1 timma tillbaka också så nu går vi en mörk tid till mötes.
Söndagen vaknade jag vid 07.00 och låg och läste ett tag innan vi gick upp, Carola var redan uppe för att släppa ut hästarna och Lasse gjorde kaffe. Vi åt frukost medans dom andra sov.
Vi åkte tidigt hade lite att göra hemma också. Vi stanna till på Kyrkågården för att tända ljus på graven där Dannes pappa ligger och några släktingar till. Nu är det så mörkt hemma så jag satte upp en ljus slinga på altan räcket.
Ligger i sängen nu och skriver detta ingen ide att sitta uppe för det är bara Fotboll och är inte intresserad.Kommer nog att somna tidigt för i morgon är en ny jobbar vecka.
Här nedan kommer det lite bilder...
Kram på er..
Lördag = Örebro

I lördags vid ett tiden blev Danne & jag hämtade av hans Chef Ingvar & hans fru Liljan för att åka till Örebro.
Vi var framme i Ö-bro vid ca.15-tiden, Hotellet hette Bhern och låg mitt i stan. Hotellet var jätte mysigt och rummen ok, upp och packade upp och sedan in till Ingvar & Liljan för att ta en öl. Sedan ner för att äta en räksmörgås med en kall öl till. Taxin kom 17.45 för att ta oss till revyn med middag till, det var mycket folk så man satt ganska trångt vid borden och maten var ingen höjdare men det var showen i stället. Vi var på Hjalmar on Örebroadway och det var fart och skratt i 2 timmar. Sedan Taxi tillbaka till Hotelet där vi gick till en PUB och Öl & Cider sedan hotelets säng för att nanna kudden. Vaknade runt 8-tiden på Söndag låg kvar och läset tills Danne vakna då vi gick ner och åt en frukost. Medans Danne slappa på rummet så gick jag ut och gick i det härliga vädret blå himmel & sol, tog en runda på 2-timmar och hann med en fika i solen innan vi åkte hem.
Väl hemma igen så slappade vi resten av dagen och till middag blev Pizza.
Varför var vi då på detta ? Jo Detta fick Danne i 50-års present av företaget.

Trodde inte mina ögon...

Denna veckan kör Berra han jobbar på Scania i Södertälje så vi sammkör. I morse så snöa det och trodde inte mina ögon men det regna samtidigt så det som föll ner smälte på än gång.
I morgon skall Paul som är kock och jag gå på Kista Mässan det skall bli roligt, sedan hem till Carolina och Sophia kommer vi skall äta och mysa ihop.
Händer inte så mycket i veckorna det blir mörkt redan vid 17.30 och vi har våra olika tv:e program att titta på.
Till helgen skall vi till Örebro på revy , middag & bo på hotel det skall bli roligt.

Ha det bra...

GE ETT BIDRAG

Glöm inte bort att ge ett litet bidrag till Bröst Canserfonden, det räcker att du köper ett Rosa band för 25:-


Ja så var det redan Söndag

Har inte blivit av att skriva här på en vecka fy på mig, men är så otroligt trött på kvällarna. Denna vecka har det inte hänt så mycket har jobbat och stor trivs med det jag gör. Den 14/ 11 är det firma fest i Linköping det skall bli roligt. I Fredags kom ett par från Katrineholm för att titta på bilen(g:a Bettan) och mannen han kröp runt bilen och titta sedan tog dom en sväng, kom tillbaka och gav oss ett pris ( visseligen under det vi hade satt) men vi tog det och bilen tog dom med sig.
Lördag blev en tripp till Uppsala för att titta & prov köra en Audi A3/2007, oj vilken bil man satt skönt, gick bra och den är blå. Efter lite snack med säljaren tog vi i hand om ett pris (vi pruta priset lite ). Och jag fick köra nya Bettan hem mot Sörmland. På kvällen kom 2 av våra många vänner hem på middag och sedan så såg vi på matchen mot Danmark och inte blev man glad men jag bryr mig inte så mycket VM eller inte ??.
Söndagen regnade och jag tog mig en tripp i nya Bettan till Eskilstuna träffa en f.d arbets kamrat, titta runt i affärerna och det blev lite nya kläder också. Den kommande veckan kommer jag inte skriva men det är en rolig vecka som kommer, på Onsdag skall jag & Paul på Kista mässan så det skall bli roligt, sova his Carolina och till helgen skall vi till Örebro för att se på Hjalmars revy , middag och bo på Hotel. Så det kommer bilder och text under nästa vecka.
Ha nu en trevlig kväll .

Nya Bilen (Bettan)
NATTI NATTI


Måste få dela med mig......

Fick ett kort av Sophia för ett par år sedan på Alla Hjärtans Dag som jag vill dela med mig av.
Så här står det på kortet.

 Vill bara säga att du är en toppen mamma(förälder). Världens bästa MAMMA.
Jag hade tur som kom till världen & blev din dotter, för en bättre mamma kan man inte ha fått.
Du finns alltid där till 100%, ställer alltid upp, pushar & peppar och jag ÄLSKAR att du är min min curling morsa.
Puss från din dotter Sophia.

När jag läser detta(som jag gör ofta) känner jag hur mycket jag älskar mina två underbara döttrar.Regnig Lördag

Har nu kommit hem efter har varit i Stockholm och det har regnat hela dagen nästan. I går var det middag hos Jenny , Sakis & Lilla Lèon det blev Tacos och mycker gossande med Lèon. Men oj vad tiden går fort när man ser Lèon han pratar och är glad hela tiden och är i farten hela tiden inte än lugn stund. Vi hade så trevligt roligt att träffa alla Carolina, Sophia & Fabian var också med. Vid 22-tiden somna han in i mamma jenny`s famn efter att ha fått välling. Jag & Carolina åkte hem till henne titta på tv:e och bara slappa ihop. Somna vid 00.30.

Lördag. Vaknade kl.08.30 och hade sovit så bra , gick upp och tog en durch medan Carro sov vidare och sedan åkte vi till en brödbod i G:A Enskede för att köpa ny bakat bröd och hem och åt frukost. Sedan åkte jag hem till mamma för att hjälpa henna att göra i ordning i lägenheten som hon nyss har flyttat in i. Var hemma vid 18.30 och det är inte klokt vad jag längtar hem när jag är borta och det är sååå skönt att vara hemma.
Hemma sprakade brasan så det var skönt att komma in i värmen.
Kram på er :)

RSS 2.0