1:a advent

Ja ha då var 1:a advent här så  nu är det snart Julafton och i år så blir det inte som vanligt för det fattas 1 i våran familj så det känns lite konstigt att inte ha Sophia här på Julafton. Men hon är i Thailand och skall fira jul med sin andra familj och det är väll bara rättvist eftersom Fabian firade med oss förra året. Men i år kommer Petter att fira med oss hoppas vi och själv klart Farmor & Affe. I dag satte vi in ena köksfönster han bara med ett eftersom för arbetet tog en sådan tid. Sedan var det bara att städa igen men nu är det fint igen och vi drack varm glögg mycket gott.

Kram på er .
Fredags mys & lite Panik Panik

Hej hej det var ett tag sedan och det har hänt lite. I dag har Danne & jag varit uppe på SEB i J-berg med Carolina för att söka ett lån för att hon skall köpa ett Cafe i Äppelviken med 2 andra . Var på banken i 2 timmar och det gick bra så nästa Fredag tar dom över. Sedan var det hem till Sophia & Fabian för att hämta fiskarna (Nasse & Blunder). Var förbi Marie ( Fabian`s mamma) för att lämna lite saker dom glömt plus att Sophia skulle ha min innlagda sill till Jul. Trevligt att träffa Marie , du Sophia jag  håller med dig ,vi är lika Marie & jag. Nä sedan ville vi hem men först skulle vi åka till Sparreholm för att Carolina , Jossan & Björn hade hittat 2 mycket fina g:a stolar på Blocket som dom ville ha till sitt nya Cafè och innan vi kom hem så blev det middag på McDonalds.
Väl hemma så blev det att se till att Nasse & Blunder skulle komma i akvariet och jag skulle ju göra rent hos Oskar & Ida också (våra fiskar) och vad händer jo våran Akvarie gick i tusen biter så jag fick PANIK PANIK , upp med Oskar & Ida och lägga ner dom hos Nasse & Blunder och vi håller tummarna att dom skall hållasamms så det där med Fredag`s mys blev senare. Men nu sitter vi frammför brasan & Tv.e med varsit glas rött och tittar på Idol.

Trevlig helg på er alla så hörs vi.


Oskar & Idas g:a hem.


Deras nya med Nasse & Blunder.

Regn regn & åter regn

Hejsan på er , ja det var en vecka sedan jag skrev men här kommer det lite vad jag har gjort.
I lördags var det kick off med firman jag jobbar på ( Eurest AB ) i Linköping med övernattning. Tog bilen till Universtietet i Linköping skulle vara där innan 12.30 då det startade med konferans och vi var 600 annstälda. Jag var ju ensam från mitt jobb men min syster jobbar i samma företag fast i Stockholm så jag skulle bo med henne.
Plus att Marjo & Bert som jag också känner men ni som känner mig vet att jag hittar nya vänner ganska snabbt.
Eftersom vi var så många så fick inte alla plats på hotel i linköping utan 125 st av oss fick bo i Norrköping men det gick bussar till själva festen på SAAB i Linköping där vi var i en hangar , där festade vi loss till kl:01.00 då bussarna tog oss till hotellet. Syrran & jag somna runt 02.00 och vakna 08.00 på Söndagen , vi åt frukost och sedan slappade vi tills deras bussar mot Stockholm gick och då åkte jag bilen hem.
Måndagen hade jag tagit ledigt för att jag & Danne skulle med Carolina på banken i Järfälla vid 15.00, men Carolina ringde och talade om att Tina på banken var sjuk så det blev inget Stockholm. Tog bilen till Flen för att ta en fika med Anneli , hon & Micke har ju flyttat från drömhuset i Malmköping till ett annat drömhus ( bilder på det nya kommer senare).
Ja sedan var det Tisdag och det var jobba igen och det regnar ute och det regna i dag också inge roligt väder.
Så i kväll blir det TV:en & en härlig brasa.
Ha det gött på er .

Snö som faller.....

Ja jag vet att jag inte skriver varje dag och jag ser att mindre folk är inne på sidan och läser, men det händer inte så mycket i veckan man jobbar kommer hem äter och slappar i soffan och sedan i säng och klockan 05.00 är det dags för en ny dag. I går åkte Danne på kurs till Helsingborg, så jag & Nova var själva här ute i skogen. I dag kom han hem igen min lilla gubbe och det är skönt är ju inte så van att sova ensam har man delat på sängen i snart 35 år så är det svårt att somna själv.
I sommar skall hela familjen åka till USA på bröllop närmre bestämt till San Francisco och det är Suzanne & Mark som gifter sig , så nu i vinter har vi något att längta till. Vi skall självklart ta flyget från Califonien till Las Vegas och vem vet kanske Danne & Jag gifter om oss i något litet kappel med Elvis som präst ( ha ha ).
Ha en trevlig kväll.

Det blivade brudparet.Självklart skall vi åka en sådan här.Och dricka en riktig San Francisco


 

Barnkals avklarat

Så var vi hemma igen efter 1 års kalaset, det blev kaffe , fotbollstårtor och goda bullar. Det var Släkt & vänner som var där och en massa paket, Lèon hade fullt upp att kolla på alla människor och på alla presenter han fick.
Här kommer det lite bilder på Prinsens kalas.


Tidig uppgång och 1 års kalas i dag

Godmorgon på er. I dag blev det tidig uppgång vid 6.30 och det är inte klokt för det är Lördag och jag kunde ha sovit längre men det är som att min kropp är ut vilad vid denna tid , fast det är klart har man sovit i 10 timmar så är nog kroppen utvilad. Tycker det är så skönt att gå upp och vara själv på morgonen kokar mig en kopp kaffe och tittar på TV:e, måste väll säga att jag är tycker om att titta på Tv:e. I dag fyller min lilla PRINS 1 år och det är inte klokt vad detta år har gått fort , mins dagen då Jenny ringde och talade om att dom väntade barn det var en glädjens dag nu skulle jag bli " Plast Mormor ". Undrar ni kanske varför " Plast Mormor" så är det ju min systers dotter och hon är Mormor men Jenny har alltid varit som en tredje dotter till oss. Så idag skall vi upp till Stockholm på barn kalas och i går slog jag in paketen han skall få. Skriver i morgon hur kalaset gick plus bilder.
Min Syster , Min Mamma & Jag

1:a Snön faller

Hej & hå då var den första snön kommen , det snöade bra mycket då jag körde hem från jobbet i dag.
I dag bjöd grannarna på middag det blev hemma gjord pizza mycket god för det är så att dom resre bort till värmen i 3 veckor och Danne skall hjälpa dom att göra om deras badrum så det var lite genom gång med div saker. I dag var jag inne i en leksaks affär för att handla till min lilla prins Lèon för han fyller 1 år på Lördag och då blir det 1 års kalas. Ja sist man var inne i en sådan affär var väll då Sophia var 10 år och idag är hon 22 år så ni kan tänka er vad det är mycket nytt och avanserade leksaker och inte är det billigt häller. Men jag hittade en sak till slut men ni får se efter helgen vad det blev för mamma Jenny kan ju vara inne och läsa min sida.
I dag är det min gubbe`s TV:e kväll så då är det bara fotboll som gäller lika så i går, så igår somna jag väll runt 20.30 medans jag skulle titta på Datan.
Jobbet flyter på trivs så himmla bra roligt att jobba igen känner sig som en hel människa.
Nu är det 2 arbetsdagar kvar sedan helg och ledig.
Här kommer det lite bilder...FÖRSTA SNÖN

RSS 2.0