Japp har bestämt mig.......

Ja jag har så mycket att göra nu så jag kommer att lägga denna blogg i vinter vila, men om du vill får du följa mig på min Scapablogg där jag skriver & visar mina saker jag gör. Så gå in på www.curlingmor.blogspot.com och du lämna en komentar för då blir jag glad :)

Kram på er .

1 månad sedan

Ja det märks att man inte skriver så mycket här för det är inte många som läser längre så hur skall jag göra ??? Kanske skall jag ta en pause här ifrån och bara skriva på min Scrapablogg ??? nja har inte bestämt mig ännu.
Men i dag är det 1 månad sedan jag tog min sista cigg så jag är glad i dag :) Danne är lika duktig han .
Har ju fullt upp jobbar 7 dagar i veckan på dagarna 8 tim på mitt f.d jobb och kvällar & helger med Scrapingen för att nu skall jag även pröva och sälja mina alster på Kaffestugan Fridhem och Hemslöjd i Sköldinge och 2 Julmarknader plus företaget jag gör till i Stockholm. Men jag tycker det är så roligt så nu har även bäddsoffan åkt ut från rummet så nu är det bara ett Scrapbooking rum men kan förvandlas till ett övernattningsrum när våra underbara barn kommer.
Detta är lite vad som jag håller på med .

Är inte klar i rummet ännu skall in ett bord som jag kan ha datan på och andra saker & det bordet skall byggas av min egen snickare (2 bockar och en skiva inge komplicerat) så man kan ta bort den då ungarna skall sova här.
Så här såg det ut med soffan.


och nu

 

Ha det bra .......

Vi måste ge något till denna forskning

Ja jag tycker det är viktigt att vi alla försöker bidraga med något denna månaden. Jag ville göra något och samla in pengar till denna forskning som så många kvinnor drabbas av. Jag har denna hemska sjukdom i min släkt, min mamma gick bort i Maj-10 i sviterna av bröstcanser, 2 av mina mostrar har haft det och även min kusin men dom är friska nu. Så jag har gjort dessa nyckelringar i makrame som jag nu tänkte sälja. Till en summa på 40:- + porto 15 kr och allt går till Bröstcancer fonden. Och när alla nyckelringar är sålda kommer jag visa här att jag har satt in pengarna på deras bankgironummer . Så lämna en kommentar här eller mail mig på kortanina@hotmail.com


Kram på er

Oktober = ROSA BANDET

          Ja denna månaden skall man försöka att skänka en slant till Rosa Bandet du kan SMS:a ROSA till 72988 för 50:-. Jag har gjort det, eftersom i min släkt så har min moster,kusin,faster och mamma haft bröstcancer. Min mor gick bort i Maj 2010 i sviterna av bröstcanser så för mig var det ett lätt val att sms.
Gå in på www.blixtman.blogg.se och titta vilka underbara cupcakes hon har bakat och dekorerat dom med Rosa Bandet.

Jag skulle vilja uppmana alla som köper Rosa Bandet att ta ett foto av ert band
och lägg upp på era bloggar. 
 Kram på er /Nina

Jag vet.... jag vet .....

Ja jag vet att det var ett tag sedan men så är det när man börjar jobba hinner inte eller så är man så trött på kvällarna. Har jobbat hemmifrån sedan förra Torsdagen men skall åka in i morgon. Har fått en stor order på Julkort och Julaskar som jag lägger värmeljus i. Så här ser dom ut

 

Så det blir att Scrappa i helgerna för på kvällarna orkar jag inte. Skall ju hinna göra till Julmarknaden också så det är mycket nu.......

I lördags var vi på min Systerdotters bröllop i S:T Johanneskyrka sedan var festen i en lokal i Skarpnäck.
Vi i familjen la pengar till Brudparet och jag gjorde en ask för att lägga pengarna i.
   

Söndagen så tillbringade jag inne i mitt Hobby rum och skapade en massa. Plus gjorde en utmaning för Bröstcancerfonden som man sedan skulle sälja och sms in pengarna , så jag gjode denna ask och en vän köpte den för 50 :- och jag sms in pengarna.
 

Ja det var lite vad som har hänt så får vi se vad som händer denna vecka.
RSS 2.0