En underbar helg

Så här kommer det lite om helgen som varit.
Torsdag 27/5 kl:07.30 kom Micke & Anneli hämtade oss för att vi skulle till Arlanda och bege oss till Prag.
Landade vid 14-tiden och det var en skön värme. Åkte till vårat Hotel som låg 20 min från deras. Hotellet Ariston som vi bodde på var mycket bra. Sedan iväg till deras Hotell i stan och sedan gjorde vi Prag kvällen.

Så var det Fredag 28/5 och min födelsedag och den började med frukost sedan ner på stan och i dag skulle det tittas runt på G.a Staden och Charls Bro och andra saker. Men vi åt en mycket god lunch och senare ävem en god middag. Denna dagen var en av mina bästa födelsedagar och vi har haft en super trevlig och rolig dag.

Lördagen 29/5

Har en jävlans ont i fötterna efter gårdagens promenad, ner till staden och träffade Micke & Anneli för att äta lunch. Blev Pizza butiken på en liten bakgata och öl.
Sedan knallade vi igen ner mot centrum och det var otroligt mycket folk så vi satte oss på en bar för att titta på folk och beställde in en Jumbo Mojito för 6 personer och oj va vi fick dricka

Söndag 30/5

Hade en lugn och härlig morgon vi åt frukost, kan ju bara säga att inget går upp mot Svensk frukost. Sedan packade vi väskorna för i dag bär det hemmåt, man brukar säga Borta bra men hemma bäst och det stämmer.

Vi hade tur med vädret det var sol & blåhimmel alla dagaran och det små regna på nätterna. Bra mat och billig dricka kunde inte vara bättre och rese sällskapet var det bästa har inte skrattat så mycket som jag gjorde dessa dagar. Så nu har vi planerat att nästa resa går till Barcelona nästa Vår.

här kommer det lite bilder.

Nu en dag kvar

Ja nu är det bara timmar kvar ...... som ni nog har läst så åker vi till Prag i morgon och det skall bli roligt.
jag fyller ju jämt på Fredag men vill inte vara hemma så vi boka en resa på 4 dagar och hoppas på bra väder.
Vi åker med mycket go & glada vänner nämligen Anneli & Micke så det kommer att bli mycket skratt.
Fick en kamera av svärföräldrarna i födelsedags pressent så jag kommer att ta kort och jag lovar lägga ut dom sedan.
Kortmakeriet går bra har / haft 5 kortbeställningar och kommer ha en stor beställning på 100 st Sommar presenter som skall levereras till v.23.

På Sagostigen är det lugnt ännu men snart så lär det komma folk så fort skolorna slutar.


Vi drar till Prag alla utom Carro.


En riktig härlig Lördag & Tack för en fin avslutning

I dag for vi upp till Stora staden kom till Park konditori kl:09.00. I dag skulle jag stå vid Äppelvikens Ridhus för att sälja bullar & limpor det var ett jippo där för invigning av nya ridhuset. Oj vilken härlig dag jag sålde slut på 200 bullar 100 snurror matbröd och 50-tal Limpor och solen sken från en blå himmel. Kom tillbaka till Park vid 16.30 då dukas det upp med Parks buffe & vin och öl då har Danne & Flickorna bestämt att vi skulle fira mig ( fyller ju nästa Fredag men då är vi i Prag), så Svärmor & Svärfar , Fabian , Björne och Ida var där. TACK mina underbara ungar och man, jag blev glatt överaskad. För det brukar vara jag som  står för överaskningar, tack Svärmor & Svärfar för den fina digital kameran, fick en Canon så nu kan jag fota mina kort och lägga ut bättre bilder.

Var hemma vid 21-tiden och när jag kliver ur bilen så hade vi fått pungtering så det var bara att sätta på reservdäcket så jag kan ta mig till sagostigen i morgon så denna perfekta dag kunde få ha slutat bättre. Men det är tur att vi har Sveriges bästa verkstad så det blir ett besök där på Måndags morgon.
Måndag den 17/5-10

I dag har jag varit på Sagostigen och det var 2-3 dagisar där men även privat personer. I går eftermiddag så hade mamma vaknat och var så pigg hon prata och hade sig.Men i morse strax för elva ringde dom och sa att hon hade blivit sämre och att det handlade nog nu bara om timmar så jag bad dom ringa men det har varit tyst hela dagen. Nu när klockan var 22.55 rinde dom och sa att mamma hade somnat in, det var skönt för henne för hon slap lida och hon hade inte ont. Så nu vet jag inte i vilken ända jag skall börja i men får väll ringa Begravningsbyrå och få hjälp. Så måste syrran och jag träffas och prata. Mamma ville inte ha kyrkbegravning så jag måste kolla med dom hur jag går till väga .

Sov Gott lilla Mamma


Lördag har sett fram imot denna dag .

I dag så är det äntligen Scrapbooking träff i Sparreholmhar verkligen längtat till denna dag. Var på plats stax före 10.00 och packade upp mina saker ,vi var väll ca 40 st lika sinnade och alla hade en massa saker. Köpte 2 maskiner som jag visar en annan dag. Men min lycka varade bara i ca 2 tim då syrran ringde och sa att sjuhuset hade ringt och dom tror att mamma inte kommer överleva sålänge till så det var ju bara att packa ihop mina saker och åka till Stockholm. Vi kom till mamma vid 14-tiden och dom har inte kunnat väcka henne sedan i går så det är nog inte så långt kvar, mamma har legat ca 2 veckor på sjukhuset hon har canser. Barnbarnen var med upp för att säga Hej då mormor även 2 av våra mostrar var där. Syrran & jag åkte där i från vid 18, sover hos Carro i kväll så får vi se vad som händer i morgon.

Fredag och en ny webb sida.

Hej hej är på väg till Sagostigen snart synd att det regnar men jag har att göra i butiken så det går ingen nöd på mig. Jag har en webbsida som är ny gå in där och titta och lämna en komentar vad du tycker.
www.123minsida.se/kortbygget

Kram på er

Ja det är Måndag :)

I helgen som var så har jag bara Scrapbookat och det blev en massa Midsommar kort ( visas längre ner )
Svärmor & Affe var här från Lördagen och det blev Spanskt till middag nämligen Paella och rödvin mycker gott.
I Söndags var vi hos Mita i Sparreholm och handla i hennes härliga Scrapbooking butik, visserligen fyller jag inte år riktigt ännu men snart så jag fick min present i förväg , du ser den lilla rosa saken längre ner.
I dag var jag på AF för att mina 300 hundra dagar är snart slut och det var info om Jobb & Utvecklingsgaranti så vi får se vad som händer. Som ni vet så har jag ju inge större förtroende för AF skickade in papprena på Praktikplatsen för över 2 veckor sedan och jag var inte registrerad i deras system för min handläggare är långtids sjuk och då är det inte konstigt att hon inte svarat på mina frågor som jag har skickat per mail till henne. Nu bad jag om en ny och får Ulf i stället. I morgon blir det Sagostigen igen och på Torsdag öppnar vi portarna så VÄLKOMNA.Min lilla Rosa maskin

Fredag & Kort tillverkning hela helgen

I dag blev jag färdig med Loppis tältet så nu är det bara att ordna det där lilla extra tills vi öppna nästa Torsdag 13/5. Så nu Lördag & Söndag skall jag bara göra kort har inte orkat på kvällarna.
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder så håll till godo.

Dessa små nykommlingar ser jag på väg till jobbet.Dessa små släppte vi ut i dagHär är min arbetsplats PresentbodenJa detta är bara en liten del för utanför har vi ett stort tält med Loppisprylar.
Tycker att ni skall göra ett besök här i sommar.
Gå in och läs på www.sagostigen.se
Ha en bra helg.

forsättning av Tisdagen

På sagostigen har jag fått hand om Presentbutiken och det är att städa den för att ställa i ordning alla saker , packa upp alla varor och det skall fixa lite. Det är så himmla roligt att Itte lämnat över annsvaret till mig och jag bara älskar att fixa och göra fint. Det är så roligt med dom 2 hästarne som finns här dom sköter sig nästan själva, i dag så stog den ena ute i hagen (inge grind stägnd ) och helt plötsligt så stog den utanför Stallet och skulle in så det var bara att öppna och in i boxen gick den. Nä nu skall jag forsätta med ett kort som jag har fått beställning på. I morgon är en ny dag på jobbet.

Denna bild är porten till mitt jobb jag möter varje morgon. I morgon skall jag ta kort på hur det ser ut inne i butiken och runt om kring gården.Kram på er .

Tisdag & en ny dag på Sagostigen

Hej & God morgon skall snart i väg och jobba , gud vad det låter skönt att få säga det ordet det trodde jag inte för ca 2 år sedan. I går var det otroligt roligt har hand om Presentboden och skall ställa i ordning den och den ligger i ett gammalt stall och det är så charmigt butiken har Itte haft i 3 år. Så jag började att städa och höll på hela dagen men tyckte att jag inte kom någon stans men det hade jag. I dag skall jag fota och lägga ut här. Det är så fritt är ute i naturen och runt mig finns får, hästar, hundar & snart kommer kor & kalvar plus lammugnar kan man ha en bättre arbetsplats ???? nääää jag tror inte det. Önskar er alla en trevlig Tisdag & du skriv en liten komentar då blir jag ännu gladare.

Kram på er


Måndag 3 Maj

Godmorgon på er , i natt har det varit kallt men känner på mig att dagen kommer att bli både härlig och bra. I dag fick jag packa matlådan för i Dag börjar jag på Sagostigen och det kommer att bli så bra. Börjar kl:09.00 så jag håller på att packa lite för att åka runt 8.30. Gud det var länge sedan jag fick göra en matlåda och packa en jobb väska men det känns så himmla skööönt. Få se om jag skriver i kväll om min första dag på jobbet.
Ha en trevlig Måndag på er .

Kram

RSS 2.0