Vad händer ??????

Hej på er, ja jag vet att jag inte har skrivit på hela helgen men vi har haft Carro , Petter, Jossan & Brat här sedan i Torsdags. Vi hade en mycket mycket bra Midsommar men saknade Sophia & Fabian förstås men det gick en då. Ungarna fick låna Marys hus så dom sov där nere och det var tur för vi skulle inte få plats alla i vårat hus.
Jag kan inte klaga att jag fick göra allt för det behövde jag inte, med 2 st Kockar 1 Bagerska och 1 Kallskänka så kunde inte ha haft det bättre. Jossan & Carro bakade bröd på morgonen och Pelle & Brat såg till att vi fick mat på bordet inte illa.
Och vi hade verkligen bra väder denna Midsommar.
Nu börjar jag igen med att försöka gå ner i vikt vilket jag verkligen behöver. Så har du något bra recept typ från Viktväktarna så snälla maila mig eller skriv ner det på kommentar.
Har börjat att gå på morgonen har satt upp 30 min första veckan.
Så håll tummarna för att jag klarar av detta....
Här kommer det det bilder från helgen ...
Beställning av kort

Hej

Jag lägger ju ut mina kort jag gör på denna blogg och är det något du vill beställa av mig maila mig då på denna adressen  kortbygge@gmail.com.

Kram Nina

Tänk att för 23 år sedan kom hon..

Tänk vad tiden går för 23 år sedan kom våran andra dotter Sophia till värden och vi vad 23 år yngre & två barns föräldrar. Hela veckan har jag haft kontakt med Fabian som har planetar en överaskning till Sophia denna dag, han bokade bord på våran favorit resaurang Grill. Jag bad Fabian att handla en Prinsessbakelse & en ros till födelsedag och ge det till henne på morgonen för det är en tradition i våran familj och så har vi gjort alla år sedan dom var små.Sedan vid 8.30 ringde jag och Gratta henne och jag tror att hon förväntade sig att jag skulle komma och det skulle jag fast mycket senare på dagen. Vid kl 17.30 åkte vi Danne & jag mot Stockholm för att överaska Sophia, hämtade stora syster Carro och sedan mot Grill vad där strax före 20.00 och även Lotta kom. Så lite över åtta kom dom och gissa vad Sophia blev överaskad, hon hade inte trott att vi skulle sitta där för hon trodde att hon & Fabian skulle fira ensamma. Vilken super bra mat dom hadde där vi åt gott och drack gott. Vi var hemma vid ett tiden och då stöp vi i säng.
I dag kommer alla till oss för att fira Midsommar nja inte alla för Fabian & Sophia skall fira hemma hos Fabians föräldrar. Hämtade Petter på Julita och nu sitter vi och väntar på Carro, Jossan & Brat.

Ha en trevlig Midsommar....
Måndag & redan v.25 inte klokt

Ja det är inte klokt vad veckorna går fort men så är det väll när man inte har ett jobb och man ser fram imot sem 4 veckor för då håller man reda på veckorna.
I dag har jag varit på banken och betalt räkningar som min avlidna mor hade fått. Och vilket härligt väder det har varit i dag sol sol och åter sol härligt.
I Torsdags gjorde jag ett Dopkort som Sophia & Fabian skulle ha på lördagen då Fabians lill kusin döptes. Jag gjorde mitt första dopkort som en klänning (se nedan)

Har idag innhandlat två nya burkar , fick ju en av Sophia & Fabian förra Fredagen ( se nedan )
I morgon skall jag göra nya kort så vi får se vad jag får för insperation till dom.


Grattis grattis grattis Jenny

I dag fyller min systers älsta år så i kväll skall jag, Carro, Sophia & Fabian överaska henne med middag hemma hos dom. Så Grattis mosters älskling som fyller 28 år i dag
Glad glad åter glad och i morgon Kungligt bröllop.....

Hej hej när jag kollar statestiken på min hemsida ser jag att den ligger mellan 8-13 besökare som tittar in men ingen vill skriva i komentaren förutom dottern min. Kom igen nu och skriv något så gör DU mig glad...

Ja denna vecka har det hänt en hel del , har handlat upp ett lager med Scrapbooking matrial och skall ha det i presentbutiken på Sagostigen.
Har varit hos Vuxenskolan i Flen och skall ha 3 kurser där i Höst i Scrapbooking det skall bli jätte roligt och jag kommer att ha en tjej grupp på ungdomsgården 1ggr/veckan och skall scrapa och ev göra smycken sedan skall jag besöka campingen men har inte hunnit denna vecka. Har fått JA från AF att vara på Sagostigen till den 22 Aug.

I dag skall jag till Stockholm visserligen smäller det i morgon mellan Viktoria och Daniel men jag tänker inte ta mig till stan, skall till Jordbro och börja städa mamma`s lägenhet och försöka få lite ordning på vad som skall kastas och vad som skall sparas. Sova hos Carro och åka hem på Söndag.

Ha en bra helg...

Ja då har vi kommit överäns

Hej på dig du som läser min blogg, skulle bli super glad om du lämna ett litet bevis på att du har läst så gå in på komentar och gör det .

Så har vi kommit överäns.... har varit i Nyköping och tittat på ett lager på Scrapbooking som en tjej skulle sälja, det är inget jätte stort lager men mycket bra i allafall. Så jag kommer forsätta att hälsa på hos Mita i Sparreholm.
Tjejen som säljer har haft en webbutik men har inte tid längre.

Så i går så ordnade jag och möblera om lite i butiken för att få plats med mina saker där och jag måste berätta att någon mer driftig kvinna än Itte som äger Sagostigen får man leta efter. Hon var med mig och tittade på lagret och när vi åkte hem ringde en kompis som jobbar på Vuxenskolan i Flen och bokade in ett möte mellan henne & mig. Itte tycker att fler människor skall få äran att göra Scrapbooking så i dag skall jag träffa Katharina för att prata kurs i det & att jag blir kursledare så vi får se om det blir något. Sedan har jag ännu en ide och skall försöka få en träff med Camingens ägare i Malmköping så det får jag åter komma till.
Ha en bra dag och glöm nu inte att lämna en liten eller stor komentar.

:) Nina

Måndag 14 juni

I dag säger jag Grattis till plast svärfar som fyller 76 år. Har varit på  AF i dag och får vara hela sommaren på Sagostigen det är bra. I kväll har jag & Itte varit i Nyköping för jag skulle titta på ett Scrapbooking lager en tjej skulle sälja så vi får se vad priset hamnar, sedan har Itte kontaktat en kompis som jobbar på vuxenskolan i Flen där dom har olika kurser. Så på Onsdag skall jag träffa henne för att prata Scrapbooking så vi får se vart detta leder till.
Glömde bort i går när jag skrev att vi fick presenter av Sophia och Fabian så här kommer en bild.


Helg & Sophia och Fabian har varit här.....

Så var denna helg över och Sophia och Fabian har varit här.. Killarna har tittat på VM i fotboll och Sophia har hjälp mig. Fick en beställning på 100 st Tepåsar som Foure Service skulle ge sina kunder som Sommar present.
Så vi har gjort dom klara eftersom Sophia och Fabian skulle ta dom med sig till Stockholm. Sedan fick jag en beställning på 6 st Midsommar kort som skall levereras på Tisdag.

I morgon skall jag åka till Nyköping och titta på ett Scrapbooking lager så vem vet vad detta slutar, ni får ha lite mer tålamod och vänta på svar.Har hunnit med lite andra kort under veckan och ett Flaskort.Ha en trevlig vecka....

Oj nu har man varit ......

Ja oj vad veckan gick fort, nu har man varit 50+ i en vecka och det har varit bra känner inget speciellt. Har gjort klar alla mina beställningskort som skall skickas till dom som har beställt. och vilket underbar väder vi har haft och SOMMAREN är här. Och man ser att den har kommit då det är skolavslutningar och alla som tar Studenter.

I dag har vi ett stort kalas här på Strömshammar för området firar 40 år så det blir mat & dryck och musik  kommer att lägga in kort i morgon ....

Danne skall göra klart inne med fönstrena och fönsterbräder.

Här kommer korten jag har gjort.
Så här ser nästan alla mina baksider på korten ut.Ha en trevlig LördagRSS 2.0