Solig Tisdag :)

Godmorgon sitter nu och äter frukost och har i natt sovit hos Sophia & Fabian, vi var i Nacka Centrum i går för att hitta något jag kan ha på mig på Bröllopet nu på Lördag , för då gifter sig min systerdotter sig.
I dag skall jag klippa mig efter jobbet och i natt skatt jag sova hos Carolina . Ha en bra Tisdag.
Kram på er

Nu blev det Söndag

Oj vad tiden rullar på för 12 minuter sedan var det Lördag men jag glömmer bort tiden då jag får stå i mitt hobby rum och fnula med mina kort & lådor. Ja denna vecka som varit har jag ju jobbat och tänk att man kan tycka det är så roligt att få gå till ett jobb. För 3 år sedan tyckte jag lite annurlunda men att få känna -att någon behöver mig är STORT med tanke på att man har x:antal år kvar i arbetslivet innan men blir för gammal & skruttig och ingen vill ha en längre. Så i Måndags blev jag långpendlare som så många andra, min väckar klocka ringde 04.50 och det var länge sedan den gjorde det men upp kom jag, så i väg rund 06.40 med bilen mot Gnesta och penndeltåget mot Stockholm. Träffa upp Sophia som också skall jobba med mig på Centralen och sedan var vi på plats, Ååååååå va det var roligt att träffa alla härliga goa g:a arbets kamrater igen så jag har saknat er. Så har veckan rullat på och jag har varit trött på kvällarna så jag har verken  orkat blogga eller scrapat, men skall jobba må-to i stan och fredagar hemma. Håller tummarna nu bara att jag får vara där mer i en denna månaden  men vi tar en månad i taget. Har scrapat hela lördagen det är så roligt och har så smått börjat att göra julsaker för att ha att sälja på julmarknaden 1:a helgen i Dec. Men nu väntar kudden så sov gott på er.
Och i morgon lägger jag ut lite bilder.

Hej då.

Helgen som var

Japp i Lördags var jag på Scrapbooking träff i Eskilstuna, det började kl:09.00 och höll på till 21.00. Vi var väll ca 31 st . Var helt slut när jag kom hem vid 22-tiden så det blev sängen.  Detta är lite nya kort som jag har gjort.
 2 3  4 

Kort 1 är det kortet jag vann en utav utmaningarna på träffen och kort 2 är det jag gjorde under dagen.
Kort 3 Är Bokmärkes kort ( man har i boken )
Kort 4 Är ett litet kort man kan sätta på ex: blombutteter.

Söndag mådde jag inte bra lite problem med gallan så jag låg i sägen hela dagen tills vi skulle åka och rösta.
Sedan blev det en tidig kväll , för det blir en tidig Måndag.

Måndag och 1:a dagen som jag jobba. Gick upp 05.00 åkte hemifrån kl:05.40 till Gnesta för att ta tåget kl:06.30.
Var på Jetpak i Stockholm ( ja min g:a arbetsplats ) strax före 08.00.
Det blev en hel del glada ansikten och kramar , det är så härligt att få komma tillbaka visserligen 1 mån i taget men jag håller tummarna att det finns att göra ett par månader.
Slutade 16.30 och var hemma vid 18.30 visserligen kan detta tyckas lång res väg men med tanke på att det inte finns några jobb här där jag bor så gör det mig inget att åka bil & tåg .
Nä nu väntar sängen snart så Hej då.

Lördag & vi pysslar

Ja idag pysslar vi på varsitt håll fast vi är hemma. ja jag har ju min egen "Arga snickarn" fast min gubbe är inte arg så han har nu gjort klart byggnaden på lill huset och håller nu på med att göra en trappa.
Jag håller på att plocka med mina saker i hobby rummet och skall göra ett flaskkort som en av våra grannar har beställt.

Här kommer bilder på min lilla snickare <3
   

Så här såg det ut först ( titta bakom blommorna)Nu ser det ut så här.har även gjort ett Julkort till blev så där tycker jag Inte super nöjd.

 

ha en bra Lördag Kram på er


Yes.... Jippi....Glad...

Ja jag är super glad för i går var det nog den bästa Fredagen på länge fick ett mycket posetivs svar som var värt att fira med bubbel dricka.. Ja vad var då denna bästa sak jo jag har fått JOBB visserligen bara i 3 månader men man vet alldrig kan bli längre. Och då kanske ni undrar vart ? måste säga att Lasse du är en klippa som tänker på mig....... Skall tillbaka till Jetpak i Stockholm så det blir att börja pendla men det gör jag med glädje för har man varit arb.lös sedan Nov-08 så förstår ni min glädje. Kommer förstås att sova några nätter hos min döttrar och då får jag träffa min lilla Prins Lèon.
Ha det bra // Nina

Torsdags kväll och snart är det Fredag

Sitter i soffan och tycker att livet är toppen , fast jag vet att jag skrev för ett par dagar sedan att allt känndes hopplöst och jag frågasatte varför man inte längre var efter traktad på arbets marknaden ??????.
Men nu ev så kanske jag har ett projekt på gång som jag hoppas ger mig ett jobb i alla fall över denna vintern så nu är det bara att vänta. I dag har även vädret varit kanon si så här 18 grader med blåhimmel & sol. så jag drog till att putsa alla fönster och bytte gardiner i sovrummet. I morgon är det då FREDAG och jag skall in till Eskilstuna för att lämna bouppteckningen efter mamma på Skatteverket och sedan blir det att börja göra en massa Julkort, ja jag vet att ni tycker att det är lite  tidigt men jag skall göra 128 st som skall vara klara till den 1/12.

Mås så gott på er och DU tack för att du går in på min blogg och läser om det nu är någon vill säga för det vet jag inte eftersom ingen lämnar någon kommentar......


Tisdag och det blir en bra dag

I dag var jag uppe strax för klockan 06.00 för jag har bestämt mig för att åka och simma på Tisdagar då simhallen öppnar 06.30 , så jag var där vid 06.45 och det var så lugnt och skönt där. Simmade & basta och var klar vid 09.00 och var redå för att handla och åka hem för att äta en god frukost.
I dag har vi blåhimmel och sol så jag skall ordna lite på tomten och plocka ihop det som skall kastas på tippen i morgon. På Fredag skall jag in till Lernia och träffa en person och se om dom har någon utbildning jag kan gå på, vill gå en ekonomi kurs så vi får se.

Ha en bra dag // Nina

Måndag och en ny vecka

Jah så var det Måndag igen och jag var uppe redan klockan 07.00 kan ju inte sova då Danne gått till jobbet det är för tyst men låg kvar och läste en stund för varför gå upp så tidigt har inget pladerat för dagen.
Var visserleigen ute och flyttade hyllan från lilla huset för att vi skall göra det till vedbod. I dag händer inte så mycket här hemma skall väll göra lite nya kort. Har även en annan blogg som jag skriver i gå in där om du vill www.curlingmor.blogspot.com

Ha en bra dag .....


Söndag och en fin höstdag

Hej på er , ja jag kan ju tala om nu vad stället hette där vi åt på i Onsdag tack vara min söta dotter Sophia.
Det hette Urban Deli kanon ställe på Söder.
I dag har Danne gjort nästan klart byggnaden runt lill huset det som döljer grunden.

 

Sedan har jag gjort klart ett kort som min granne Lotta beställde & det är ett Grattis kort till en kompis.

  

sedan har jag gjort lite nya kort och då kom jag på en ny affärside så vi får se vad det blir av detta.

kram på er

Fredag och vi är inne i September

Ja som ni vet var jag en sväng i Stockholm i Onsdags, var uppe på mitt g:a jobb Jetpack i Hornsberg och hälsa på alla mina härliga g:a arbetskamrater. Det var riktigt roligt att träffa alla.
Sedan åkte jag och överaskade Carolina på Park Konditori och har ni inte varit där ännu så tycker jag att ni skall åka dit och ta en kaffe med något gott till . Sedan efter hon hade slutat så träffade vi lilla syster Sophia & Pojkvännen Fabian, vi åt på ett jätte mysigt ställe bara vi fyra som låg på Söder( kom inte ihåg vad det hette).
Men vi var hemma tidigt för det är upp tidigt i morgon .

Torsdagen var jag på Park för att sedan åka hem till lugnet igen och lilla gubben.

Fredag . I dag har jag städat och ordnat lite här hemma. I kväll lär man väll inte få se på TV:en eftersom det är fotboll och det är jag inte intresserad så det blir nog lite nya kort i stället det är roligare.

  

Här är vi , det var lite kyligt ute där av filten .  denna lilla tallrik åt vi som förrätt.

Ha en trevlig kväll kram på er där ute.

RSS 2.0