Tisdag & Onsdag

Tisdag var det igår då hände det lite saker jag & Lèon var på Sagostigen, vi titta på Grisarna, Kaninerna & Hästarna vi åt glass och han även med att åka traktor och polisbil men även hoppa på studsmattorna.
Lèon han börjar bli varm i kläderna här nu och blir tuffare för var dag, han vågar nu klappa Nova och han går ner till Uffe & Gunilla. Någon gladare ugne får man nog leta efter han är glad hela tiden.

         

Onsdag i dag och sista dagen hos oss, idag har det varit bra väder med sol så idag badade Lèon.

Vi har bara varit hemma idag , tänk vad det är roligt att få ha Lèon här och det var som Danne sa efter middagen idag - man kommer sakna lill grabben, och det stämmer. I dag blev Lèon stucken av en geting men lugn mamma Jenny det blev inget Lèon grina lite men Gunilla kom med hjälp medel och Léon fick en isglass så var allt bra igen.
Det är fullrulle hela tiden och han utforskar nya saker hela tiden. Han var bra trött men vi lyckades hålla honom vaken till klockan 20.00 då det blev välling och det tog väll ca 10 min sedan sov han. I morgon skall vi till Stockholm och hem till mamma Jenny och Pappa Sakis kommer hem på Söndag.
Tyvärr inga bilder på badet för jag filmade.



Vårat scharmtroll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0